Over Ons

Vandaag de dag zijn is er zoveel keuze aan smartphones in combinatie met telecomabonnementen dat het voor de consument al snel onoverzichtelijk wordt.

Beladvies.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite die je helpt bij het vinden van het juiste abonnement op basis van jouw wensen. In onze vergelijker kun je gebruik maken van de verschillende filters zoals data en minuten. Hierdoor zijn wij in staat om alle aanbiedingen van alle aanbieders die passen bij jouw voorkeuren op een eerlijke en overzichtelijke wijze samen te brengen. Je ziet direct bij welke online shop je het goedkoopst uitbent en je bent maar één click verwijderd om je bestelling te plaatsen. Bespaar je zelf dus veel tijd en moeite door zelf op onderzoek uit te gaan, want bij Beladvies.nl weet je zeker dat je voor de allerbeste deal bent gegaan.

De prijzen in de vergelijker zijn gebaseerd op de laagste prijzen. Dit gaat geheel automatisch en het is hierdoor onmogelijk om als aanbieder hoger te staan dan zou moeten. Ons enige doel is dan ook om jou altijd een passende en zo goedkoop mogelijke combinatie te tonen.

Beladvies.nl houdt alle gegevens en prijzen dagelijks meerdere malen in de gaten. Dit zorgt voor een betrouwbare voorziening van informatie en prijzen. Stel dat er toch een foutje tussendoor glipt dan stellen we het erg op prijs dat dit aan ons wordt doorgegeven. Wij zullen de gegevens zo snel mogelijk nakijken en aanpassen.

Beladvies.nl biedt de vergelijker geheel gratis aan voor de bezoekers. Stel dat een bezoeker via onze website een abonnement koopt dan ontvangen wij een kleine vergoeding van de aanbieder.